Orice afacere poate fi infiintata aici

In 2020 sunt multi cei care isi doresc dezvoltarea propriei afaceri, iar conditiile de care au parte antreprenorii par ca sunt tot mai atractive. In schimb, acestia se confrunta cu probleme care nu au cum sa lipseasca, multe fiind foarte importante, precum obtinerea finantarii necesare. Totusi, exista cateva solutii de creditare persoane juridice care sunt chiar moderne si adaptate la nevoile actuale, iar aici putem aminti de cele oferite de Omnicredit. Te asteapta cateva avantaje considerabile ce merita luate in calcul pe care le poti descoperi chiar acum.

Obtine creditul

La Omnicredit e mult mai usor sa obtii un credit decat te-ai fi asteptat, iar conditiile impuse nu sunt atat de stricte precum cele ale institutiilor financiare obisnuite. Solutia de creditare persoane juridice poate fi accesata pentru plata furnizorilor, pentru achizitionarea de aparatura, plata chiriilor si nu numai. In plus, printre conditiile impuse se numara faptul ca societatea sa fie avut activitate in ultimele trei luni, iar mai departe creativitatea este care va face diferenta.

Despre Omnicredit

In plus, merita sa afli mai multe si despre Omnicredit, prima platforma fintech de finantare online din Romania care de-a lungul anilor a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile. Aici merita sa apeleze toti antreprenorii moderni care isi doresc sa aiba parte de conditii ideale de finantare, de un loc in care sa isi poata exprima creativitatea fara existenta unei presiuni financiare.

Totul online

Unul dintre marile plusuri e reprezentat de faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca oricine va putea spune adio drumurilor pana la banca si timpului pierdut. Totule mult mai simplu simai comod online, iar problemele pot fi gestionate cu usurinta. Pentru a solicita un credit trebuie sa se creeze un cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, urmand ca mai apoi sa se aleaga solutia de finantare dorita. Dupa incarcarea documentelor necesare se va primi un raspuns in cel mult o ora, iar daca acesta este afirmativ, atunci in alte maxim opt ore suma solicitata va fi virata in cont.

Asistenta de specialitate

Domeniul economic se poate dovedi a fi unul foarte complex, care nu e stapanit de multi, cu toate ca antreprenorii ar trebui sa detina macar notiuni de baza pentru a-si putea desfasura activitatea asa cum se cuvine. Totusi, specialistii Omnicredit dispun de o experienta foarte vasta in domeniu, de peste 15 ani, ceea ce presupune ca nu exista o problema care sa fie mult prea complexa incat sa nu isi gaseasca solutia aici.

Pentru orice afacere

Solutiile propuse de Omnicredit sunt viabile oricarei afaceri intrucat nu sunt impuse limite. Cu alte cuvinte, poti apela aici chiar daca detii o florarie, o sala de fitness, un salon de infrumusetare, o spalatorie auto, un magazin cu articole vestimentare pentru copii, o firma de IT si nu numai.

Eficienta maxima

Vei avea parte de eficienta maxima in conditiile in care activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca activitatea oricarei firme, indiferent de domeniu poate fi imbunatatita simplu, fara probleme si batai de cap.

Fara birocratie

Foarte important este si faptul ca la Omnicredit se evita din start birocratia, cea care pune bete in roate dezvoltarii a nenumarate firme din toate domeniile. De regula institutiile financiare obisnuite impun tot felul de limite celor care au nevoie de servicii si produse financiare, motiv pentru care sunt putini cei care le pot accesa. In schimb, aici se desfasoara totul mult mai rapid si nici nu e nevoie de alcatuirea unor dosare stufoase si nici nu se mai pierde timpul.


Leave a Reply