Costurile pentru o inmormantare pot varia mult

Cine nu a mai organizat pana acum o inmormantare, mai mult ca sigur, nu stie care sunt procedurile de respectat. Totusi, cine cauta o casa funerara cu pachete pentru toate buzunarele a nimerit unde trebuie la Casa Funerara Luca intrucat aici sunt propuse nenumarate optiuni pentru toate preferintele. Asadar, nimeni nu trebuie sa se complice si sa incerce sa gestioneze situatia pe cont propriu cand aici e mai simplu intrucat ai parte de indrumare, iar profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit.

Pachetele propuse aici sunt accesibile si merita sa le descoperi pe toate pentru a sti care e cel mai potrivit catre care sa te orientezi. Nu conteaza daca dispui de un buget generos sau de unul foarte restrans pentru ca intotdeauna vei putea gasi cea mai buna solutie. Preturile la Casa Funerara Luca variaza intre 1000 si 8026 de lei si e foarte important de stiut ca exista un ajutor de inmormantare care e mult mai usor de accesat cu ajutorul echipei. Daca te vei orienta catre pachetul cel mai costisitor, cel la 8026 de lei, la acesta se adauga si suma de 3013 de lei, dar care va fi recuperata integral din ajutorul de inmormantare.

Toate pachetele ofera accesul la un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, iar tot acesta este cel care va emite certificatele necesare in vederea organizarii ceremoniei. Echipa se ocupa si de preluarea decedatului, de toaletare, inclusiv spalat si imbracat, de transportul funerar si nu numai, astfel incat sa poti scapa de toate grijile. Nu au fost omise nici sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, cele doua orare, mic si mare, crucea din lemn inscriptionata, coliva, pachetele alimentare, prescuri, sticle de vin si ulei si nu numai.

Aici te asteapta multe alte pachete, iar fiecare dintre acestea sunt complete, motiv pentru care nu va lipsi nimic atunci cand organizezi inmormantarea. Unele sunt pentru cei care isi doresc o optiune accesibila din toate punctele de vedere, pe cand altele sunt special concepute pentru ci care isi doresc tot ce e mai bun.

Profesionalismul nu va lipsi niciodata de la Casa Funerara Luca, iar echipa de aici s-a implicat de-a lungul anilor in nenumarate astfel de evenimente, ceea ce presupune ca astazi sunt oferite cele mai bune conditii pentru toti clientii.

Nu in ultimul rand, serviciile oferite acopera orice zona din Bucuresti si nu se limiteaza doar la un anumit sector si, foarte important, nu au fost uitati nici cei care locuiesc in Ilfov, motiv pentru care oricine are ocazia de a alege aceasta casa funerara cu pachete pentru toate buzunarele.


Leave a Reply