Instalatia mea de gaze e bine pusa la punct

Indiferent care este spatiul pe care vrei sa-l incalzesti, pentru a putea pastra toate atuurile unei zone sigure de confort este recomandat sa apelezi doar la materiale de calitate si sa respecti obligatoriu reglementarile in vigoare. De aceea, daca apelezi la varianta unor instalatii de gaze naturale montate necorespunzator, risti ca tot confortul tau sa-l transformi intr-un spatiu sigur de risc, cu alte cuvinte, risti ca improvizatiile sa-ti puna viata ta sau a apropiatilor tai in pericol.

Desi sunt mediatizate tot mai multe cazuri de improvizatii, in continuare, romanii apeleaza la ele din considerentul ca lor ni li se poate intampla nimic rau sau din cauza financiare, desi, consecintele improvizatiilor sunt mult mai costisitoare.

Exista de asemenea, certitudinea ca din ce in ce mai multe case si apartamente noi sunt construite fara a se tine cont de reglementarile din domeniu. Astfel, tevile galbene, care nu sunt mentinute intr-o stare corespunzatoare se vor degrada in timp, fiind considerate sigure doar daca au fost instalate in conformitate cu standardele aferente.

Instalatiile de gaze care nu sunt protejate asa cum este recomandat, cu siguranta se vor deteriora si vor duce catre o rupere rapida, inclusiv catre scurgeri de gaze. In cazul in care are loc o scurgere de gaz si aceasta nu este detectata in timp util, apare riscul unui incendiu la gaz, inclusiv o explozie. Este suficienta o scanteie, o tigara sau orice tip de flacara deschisa pentru a provoca o explozie. Din acest motiv, este total contraindicat sa apeleze cineva la improvizatii la instalatia de gaze.

Instalarea si reparatia tevilor de gaz necesita cunostinte si indemanare absoluta, fata de alte proiecte care pot fi realizate de proprietari, in cazul instalatiilor de gaze este nevoie de abilitatile si cunostintele unui profesionist.

In cazul instalatiilor de gaze se folosesc doar gaze foarte inflamabile si pentru acestea este nevoie de materiale potrivite si proceduri corespunzatoare, cum ar fi folosirea unor valve asa cum sunt valve pentru gaz pe proconstructo.ro.

ProConstructo este compania care recomanda doar anumite produse de cea mai inalta calitate si care respecta toate standardele de calitate si mediu, cu ajutorul carora, puteti preintampina scurgeri la instalatia de gaze, ce ar putea duce la explozii si la distrugerea proprietatii. Compania detine autorizatie ISCIR si ANRE, conditii obligatorii pentru instalatorii care executa lucrarii la instalatia de gaze. De altfel, exista autorizari atat pentru proiectare, cat si pentru executie.

Odata ce specialistii de la ProConstructo au aceasta autorizatie, puteti sta linistiti in ceea ce priveste activitatile pe care le desfasoara la lucrarea dumneavoastra, insemnand ca acestia se pot ocupa fara nici o problema de intretinerea, mentenanta sau reparatia la instalatia de gaze.

Asadar, apelati cu incredere la ProConstructo, o companie care tine autorizatie ANRE atat pentru ea insasi, cat si pentru intreaga echipa de pe teren.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *