Am gasit specialistii in constructii

Atunci cand ai nevoie de instalatii pentru utilizarea gazelor naturale, apeleaza la profesionistii ProConstructo, firma cu autorizare ANRE. Este foarte important sa intelegem faptul ca orice interventie la instalatia de utilizare a gazelor naturale trebuie efectuata doar de catre un instalator autorizat ANRE.

Prin alegerea inca de la inceput a societatii ProConstructo pentru executia instalatiei de utilizare a gazelor naturale puteti evita ulterior costuri suplimentare si pagube neprevazute, din acest motiv suntem prezenti pe piata si lucram pentru siguranta dumneavoastra.

Din categoria serviciilor noastre profesionale pentru instalatii de gaze naturale fac parte proiectarea, avizarea, executia, punerea in functiune, intretinerea si intocmirea dosarelor cu date tehnice necesare pentru utilizarea instalatiilor de gaze naturale. Pe langa acestea, fac parte si serviciile de montaj si instalare aragaze si montaj, verificare detectie gaze, verificari si revizii instalatii de gaze.

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze de catre firme autorizate ANRE trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, deoarece de-a lungul activitatii noastre s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale din domeniu in cazul persoanelor care nu au apelat la profesionisti. Mai mult decat atat, abaterile de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor si chiar asupra vietilor omenesti.

Toate operatiunile efectuate de ProConstructo se efectueaza pentru a constata gradul de uzura al instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, astfel incat sa putem la timp si sa executam reparatiile de care este nevoie, astfel incat sa evitam eventualele accidente care ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

Verificarea instalatiilor de gaze naturale de catre ProConstructo se efectueaza o data la 2 ani sau ori de cate ori clientul solicita. In ceea ce priveste revizia instalatiilor de gaze naturale se face o data la 10 ani, daca nu mai utilizam instalatia de gaze mai mult de 6 luni, dupa orice eveniment care ar putea sa afecteze instalatia de gaze sau ori de cate ori, clientul doreste.

Pe de alta parte, clientul este obligat sa respecte conditiile tehnice de siguranta prin inlocuirea racordului flexibil, inainte de data de expirare sau prin inlocuirea senzorului de gaze inainte de expirarea duratei de utilizare a acestuia.

In cazul in care nu sunt respectate toate aceste operatiuni care sunt in acelasi timp obligatorii pentru verificarea si revizia instalatiei de gaze naturale de catre firme autorizate ANRE, se poate ajunge inclusiv in situatia de a fi sistata furnizarea de energie cu gaze, ca o masura de siguranta.

In concluzie, pentru a avea siguranta bunei functionari a instalatiei de gaze, ProConstructo recomanda tuturor clientilor sa efectueze la termen verificarea si revizia instalatiei de gaze naturale, aceasta fiind o masura de siguranta.


Leave a Reply