Alege noul sistem POS dezvoltat de specialistii de la S2S Technologies

Domeniul retail are poate cea mai mare nevoie de a adopta in cel mai scurt timp tot ceea ce apare nou in materie de tehnologie pentru a le putea asigura clientilor o experienta cat mai placuta, rapida si eficienta, in fiecare magazin cu putinta.

Plata cu cardul este mai mult ca niciodata o necesitate primordiala in acest lant de servicii si de aceea, sistemele utilizate in acest sens trebuie sa se claseze pe cel mai inalt prag de calitate, in asa fel incat sa nu presupuna nici un efort prea mare, nici un timp prea indelungat de utilizare, pentru a nu genera cozi interminabile si a nu bloca fluxul cursiv al unui serviciu, pe cat de simplu, pe atat de important.

S2S Technologies vine in intampinarea tuturor antreprenorilor si clientilor acestora cu o versiune noua si imbunatatita a unui soft POS care asigura posibilitatea platii cu cardul. Un sistem POS de la specialistii de la S2S reduce considerabil timpul petrecut in fata casei de marcat.

Imperial POS & Retail – soft de gestiune magazin performant

Daca lucrezi in retail si esti in cautarea unor solutii prin care activitatea ta sa fie simplificata, atunci un asemenea software poate fi solutia. Prin intermediul sau ai parte de mai multe avantaje, incepand de la comunicarea in retea intrucat se foloseste o singura baza de date pentru toate POS-urile din retea. De asemenea, prin trimiterea pretului catre cantar, preluarea automata a greutatii sau trimiterea articolelor in cantar self service, procesul de cantarire se simplifica. In plus, articolele se pot grupa ca produse compuse, cum ar fi un cos cadou sau o oferta 2+1 gratis, fiind mai simpla realizarea de pachete promotionale pentru diferite ocazii.

De ce sa alegi un soft POS de la S2S Technologies?

Ne-am concentrat intreaga activitate in vederea configurarii celor mai eficiente solutii care sa faciliteze gestionarea afacerilor din domeniul retail si din industria HoReCa. Tocmai de aceea, am investit constant in dezvoltarea programelor noastre, pentru a putea spune constant ca detinem cea mai performanta si eficienta versiune.

Aceleasi principii se aplica si in cazul softurilor POS pentru magazine. Furnizam un device care sa raspunda tuturor cerintelor unui domeniu atat de vast si, totodata, sa fie compatibil cu programele noastre de gestiune care vizeaza acest sector de activitate.

Asadar, am facut dintr-o activitate atat de esentiala precum plata cu cardul, o etapa principala dintr-un proces extrem de elaborat de conducere a intregi afaceri. Fiecare sistem POS este asadar legat la o intreaga retea creata de acest program de gestiune, fapt ce contribuie in mod direct la eficientizarea si fluidizarea serviciului de plata.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *