Vezi ce solutii simple sunt pentru a-ti amenaja biroul

Ai un birou pe care doresti sa-l reamenajezi? Te poate ajuta MM Construct prin serviciul de decorare spatii cu gips carton, serviciu asigurat de o echipa de experti profesionisti in arhitectura.

Placile de gips carton sunt cele mai des intalnite materiale de constructii si au diverse intrebuintari fiind folosite la placari, tavane si la realizarea unor pereti despartitori sau pardoseli. Aceste placi de gips carton contin gips turnat intre mai multe straturi de carton cu proprietati speciale.

Cele mai utilizate tipuri de placi de gips carton in domeniul constructiilor sunt:

  • placile de gips carton standard
  • placile de gips carton rezistente la umiditate
  • placile de gips carton antifoc
  • placile de gips carton pentru izolare fonica

Placile de gips carton standard au o culoare gri si sunt utilizate in compartimentari, sisteme de placari sau tavane. Acestea sunt destinate unor conditii normale de exploatare si pot fi folosite doar in locuri cu umiditate scazuta, cum ar fi birourile si spatiile comerciale sau rezidentiale.

Placile de gips carton care sunt rezistente la umiditate au o culoare verde si sunt folosite pentru sisteme de placari, compartimentare si tavane. Placile de gips carton rezistente la umiditate sunt utilizate in incaperi cu umiditate ridicata, precum baile. Totodata, astfel de placi pot fi folosite si in bucatarii sau in jurul ferestrelor.

Placile de gips carton antifoc au o culoare roz sau rosie si se utilizeaza pentru sisteme de placari, compartimentare si tavane. Unele dintre ele contin microfibra de sticla pentru a le conferi o rezistenta crescuta la foc. Placile de gips carton ignifuge rezista la foc intre cateva zeci minute si cateva ore, in functie de utilizare, fie pereti rezistenti la foc, fie tavane rezistente la foc.

Placile de gips carton pentru izolare fonica au densitate superioara placilor de gips carton standard si sunt extrem de folositoare daca doriti sa nu fiti deranjati de vecini. Ele au, in mod obisnuit, culoarea albastra. Placile de gips carton care izoleaza fonic sunt folosite in spatii rezidentiale, unde exista o nevoie ridicata pentru zgomot redus. De asemenea, aceste placi au rezistenta la foc, umiditate si impact. Placile albastre contin, de obicei, o hartie speciala, care are rolul de a retine vibratiile sonore.

Un alt avantaj al acestor tipuri de pereti este ca pot fi adaptati in diferite moduri astfel incat sa indeplineasca cerintele si preferintele estetice ale clientilor.

Cu ajutorul experientei profesionistilor de la MM Construct toate lucrarile vor fi executate intr-un timp scurt, beneficiind de garantia calitatii. Aici se vor obtine cele mai bune rezultate, iar spatiul va fi pus in valoare.


Leave a Reply