Alege Profa de conta pentru aprofundarea meseriei pe care ti-o doresti

Alege Profa de conta pentru aprofundarea meseriei pe care ti-o doresti

Fie ca tocmai ai terminat studiile sau deja lucrezi in domeniu insa iti doresti sa aprofundezi mai bine tot ceea ce stii si sa iti dezvolti experienta, un curs de specialitate poate fi cea mai buna alegere. Profa de conta iti propune mai multe optiuni dintre care sa alegi in functie de stadiul in care te afli sau de punctul in care iti doresti sa ajungi.

Inscrie-te aici la contabilitate financiara si insuseste-ti rapid toate cunostintele de care ai nevoie pentru a profesa la cele mai inalte standarde.

Alege dintre cele patru module disponibile

Pentru ca acest domeniu este atat de complex, toata informatia nu ar fi putut cuprinsa si expusa eficient intr-o singura transa. De aceea Profa de conta propune 4 module distincte, ale caror intensitate creste progresiv, ceea ce inseamna ca te vei putea inscrie la unul dintre ele in functie de nivelul de cunoastere la care te afli in momentul respectiv, sau le vei putea urma consecutiv. Alegerea iti apartine pe deplin.

Fiecare sesiune se desfasoara in avantajul tau

Cursurile pot fi efectuate atat fizic, cat si online, in functie de disponibilitatea pe care o ai. Fiecare dintre acestea este etalat pe 10 ore, impartite in 2 zile de predare si evaluare. Clasele se pastreaza restranse tocmai pentru ca fiecare cursant sa aiba sanse egale de a acumula informatiile si a le pune in practica prin intermediul aplicatiilor si procedurilor specifice. In plus, pentru cele efectuate online, vei primi o inregistrare pe care o vei putea accesa ori de cate ori ai nevoia pentru a reactualiza informatia.

Platesti cel mai bun pret pentru formarea ta profesionala

Niciodata nu este prea tarziu sa investiti timp in propria educare si nicio suma nu este prea mare. Cu toate acestea, ne dorim sa iti propunem cele mai bune preturi pentru fiecare modul. Asadar, nu va trebui sa platesti mai mult de 350 Euro in acest sens, investitie care se va amortiza imediat ce incepi sa pui in practica tot ce ai asimilat.

Bucura-te de toate beneficiile pe care ti le ofera colaborarea cu Profa de conta

Odata cu finalizarea fiecarui modul, vei detine cunostinte clare pe care le vei putea pune in practic cu usurinta ori de cate ori va fi nevoie. Avantajul semnificativ este ca aceste cursuri nu se concentreaza doar pe latura teoretica, ci te va pune in contact cu situatii reale cu care te vei confrunta in postura de profesionist. In plus, la absolvirea cursului vei obtine si o diploma de participare, certificata si recunoscuta la nivel national, care va cantari semnificativ la dosarul tau atunci cand vei aplica pe un anumit post de profil.


Leave a Reply