Cum scapi rapid și eficient de durerile musculare?

Cum scapi rapid și eficient de durerile musculare?

Electroterapia este un tip de tratament de recuperare care folosește mici impulsuri electrice pentru a repara țesuturile, a stimula mușchii și a le măsura puterea. De asemenea, poate ajuta la ameliorarea durerii și la accelerarea procesului natural de vindecare al organismului. Această metodă are o serie de beneficii pe termen scurt care ar putea ajuta cu metode pe termen lung, cum ar fi prescrierea de exerciții fizice.

Chiar dacă mulți pacienți vor simți imediat efectele electroterapiei, cel mai bine este să ne gândim la aceste metode de vindecare ca fiind la același nivel cu analgezicele sau medicamentele antiinflamatoare. Electroterapia poate ajuta la ameliorarea durerii pe termen scurt sau la reducerea umflaturii, astfel încât să vă puteți continua să vă mișcați cât de bine puteți până când este găsită sursa durerii.

Ce poate face electroterapia pentru tine

Electroterapia folosește semnale electrice pentru a bloca capacitatea organismului de a trimite semnale de durere către creier în cel mai eficient mod. Pe lângă faptul că îi fac pe oameni să simtă mai puțină durere, undele electrice pot ajuta persoanele cu țesuturi deteriorate să se vindece mai repede.

Electroterapia poate fi efectuată în multe moduri diferite. Ultrasunetele, stimularea nervoasă electrică transcutanată, terapia prin interferență, stimularea electrică a mușchilor și terapia cu laser sunt unele dintre cele mai comune tipuri.

Electroterapia poate ajuta, de asemenea, în multe moduri diferite. Ultrasunetele utilizează unde sonore pentru a ajuta corpul să se vindece, în timp ce terapia intervențională controlează nervii pentru a ușura durerea. Terapia cu laser poate fi folosită și pentru a repara țesutul deteriorat. Acest tratament poate viza foarte precis țesutul deteriorat, dar este și foarte puternic.

Daca ai nevoie de kinesiotaping in Bucuresti, clinica de recuperare medicală MovKinetic este pregătită pentru tine. Aici, un grup de medici muncitori și pricepuți fac tot ce le stă în putință pentru a te face să te simți cel puțin ca și cum ai fi din nou mai tânăr. Putem păstra cu ușurință fericirea de care avem nevoie în fiecare zi dacă știm să o „încurajăm” tot timpul. Așadar, vă sugerăm să vă programați câteva ședințe de electroterapie în București. Apoi, vei ști cum este să te simți bine cu tine.

Dacă profitați de toate ofertele noastre, puteți obține chiar și tratamente la prețuri grozave de zi, care sunt reduse. Ne pasă de sănătatea pacienților noștri, mai ales dacă aceștia sunt în curs de recuperare. În acest timp, organismul lucrează din greu pentru a-și recupera unele funcții și, bineînțeles, pentru ca unele dintre funcțiile sale să funcționeze mai bine decât înainte.

MovKinetic ține la sănătatea clienților săi și, dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult pentru a fi sănătos, sunteți binevenit să ni se alăture și să aflați ce aveți nevoie pentru a fi mereu în formă excelentă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *