Lada termoizolanta, utila oricand, oriunde

Lada termoizolanta, utila oricand, oriunde

Dacă ieșiți într-o zi fierbinte de vară, cel mai eficient este să păstrați mâncarea într-un loc răcoros. Lazile termoizolante sunt un mare plus pentru o experiență pe tot parcursul anului, mai ales dacă ești pasionat de ieșirile de weekend. Creați spațiu de depozitare eficient pentru produsele perisabile, mai ales când utilizați aceste lazi pentru picnicuri, călătorii lungi, excursii de pescuit, camping, plimbări cu barca și multe altele. Dimensiunea lor convenabilă vă permite să transportați o lada  în portbagajul mașinii, pe care o puteți pune aproape oriunde.

Beneficiile lazilor termoizolante

Coolerul este o cutie bine izolata. În această cutie specială se păstrează pachetele de gheață carbonica, iar alimentele de răcit sunt apoi plasate între ele. Există multe beneficii care vă pot face să vă doriți:

• Nu necesită absolut niciun punct de energie pentru a funcționa

• Nu este nevoie de curent electric;

• Culorile calde reflectă căldura și mențin produsele reci;

• Aceste cutii sunt potrivite pentru utilizarea cu pachete de gheață carbogazoasă pentru depozitarea optimă a gheții;

• Polietilena este grozava pentru ca protejeaza cutia de carton de razele UV ale soarelui;

Datorită calităților lor universal eficiente, aceste lazi au și zeci de utilizări. Mai jos, vă prezentăm câteva dintre ele:

1. Medicii folosesc gheață carbonica pentru a îngheța negii pentru îndepărtarea rapidă, deși azotul lichid poate fi încă folosit în același scop. De asemenea, este folosit pentru a menține măduva osoasă înghețată în timp ce este livrată.

2. Dacă frigiderul tău este stricat, îl poți folosi ca înlocuitor pentru a păstra produsul în frigider.

3. Prelucrarea cărnii proaspete – comercializată pentru prelucrarea produselor perisabile precum carnea tocată.

Acestea sunt doar câteva utilizări pentru gheața carbonică, dar sunt mult mai numeroase. Cu siguranță, cuburile de gheață sunt o necesitate absolută în casă, fie că vorbim despre necesitatea de a păstra la rece tot felul de alimente, fie la ce sunt folosite.

Gheata carbonica iti ofera posibilitatea de a cumpara o lada termoizolanta pe care o poti folosi ori de cate ori vrei. În plus, acestea sunt o necesitate absolută pentru HoReCa, deoarece ajută la menținerea unei varietăți de alimente în cea mai bună stare. Comandați cu încredere orice produs aveti nevoie de la Dryice24, locul ideal catre care se poate orienta oricine. Profesionalimsul este cel care face diferenta aici, iar preturile sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele.


Leave a Reply