Garanteaza interventii eficiente cu echipamentele Unilift

Orice interventie, indiferent de natura ei, are nevoie de o serie de informatii concrete, pentru a putea stabili un plan de actiune eficient. In cazul blocajelor localizate la nivelul tevilor si conductelor interioare, este nevoie de determinarea exacta a tipului de depuneri, a dimensiunii acestora, dar si a punctului exact in care se situeaza. Doar in acest mod metodele de rezolvare abordate vor putea avea rezultatele scontate inca de la prima incercare. Pentru ca aceasta situatie ideala sa se poata materializa, fiecare prestator de curatare si desfundare a sistemelor de canalizare trebuie sa detina in kit-ul sau si camere pentru inspectie a tevilor cu care sa poata demara o analiza preliminara a situatiei.

De ce sunt necesare camerele de inspectie a tevilor si conductelor?

Te ajuta sa determini cu exactitate cauza avariei – atunci cand stii cu ce problema te confrunti, unde este aceasta localizata si cat de grava sau sensibila este, poti sa iti adaptezi mult mai specific interventia si sa utilizezi metode care stii ca sunt intr-adevar eficiente pentru situatia in cauza. Nu vei mai fi nevoit sa faci nenumarate teste inainte, pentru a descoperi ce instrumente si cum sa le folosesti, ci vei merge la sigur de fiecare data.

Elimini riscul de a atinge elemente ale altor sisteme – in aproprierea tevilor se afla, de cele mai multe ori, diferite cabluri de electricitate sau conducte de gaz. La o simpla miscare gresita exista sanse foarte mari sa le afectezi si tocmai de aceea, faptul ca poti monitoriza si controla in timp real tot ceea ce se intampla reprezinta un real avantaj.

Observi si alte nereguli existente – in zonele cu putina vizibilitate pot exista si ale probleme de care nu se stie inca pentru ca nu sunt suficient de avansate pentru a avea efecte. La o simpla privire de ansamblu cu ajutorul camerelor poti observa anumite defectiuni, urme de rugina sau chiar fisuri care, daca nu sunt rezolvate la timp, ar putea produce daune considerabile.

Cu Unilift te bucuri de cele mai bune preturi

Dat fiind faptul ca magazinul nostru colaboreaza doar cu producatori de renume in domeniu, calitatea fiecarui produs in parte este garantat la cel mai inalt nivel. Mai mult decat atat, costurile totale de achizitie sunt foarte accesibile, raportat la numarul de functii oferite si eficienta sistemelor de inspectie video.

Cere oferta personalizata de la Unilift Serv si vei putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza, asistat de o echipa de specialisti. Nu trebuie decat sa comunici cateva detalii despre contextul in care urmeaza sa folosesti produsul sau motivele pentru care ai nevoie de el, si in functie de acestea iti va fi generata o serie de recomandari.


Leave a Reply