Inspectia video in timp real – dispozitivul ideal

Inspectia video in timp real – dispozitivul ideal

Sa gestionezi un oras mare este o misiune intr-adevar dificila, de aceea sarcina autoritatilor este una cat se poate de serioasa, ce necesita o atentie sporita la fiecare detaliu. In prezent, sistemele de canalizare din mediul urban nu fac fata ploilor torentiale, iar problemele sunt atrase fara dificultate. Interventiile de reparare la nivelul conductelor si a tevilor, necesita un plan bine definit, pentru a actiona cat mai eficient si rapid. In acest sens nu trebuie omise camerele profesionale pentru inspectia canalizarilor.

Tehnologia vine in ajutor

Aceste aparate profesionale nu ar trebui sa lipseasca din trusa fiecarui prestator de servicii. Cu ajutorul acestor dispozitive, procesul de reparare se va realiza intr-un timp optim si eficace, deoarece pot fi introduse in spatii foarte mici si inaccesibile, cum ar fi conducte sau tevi, pentru a depista cu exactitate tipul problemei si cauza acesteia.

Cum functioneaza?

Cu ajutorul unui cap de camera, a unui cablu de fibra de sticla si a unui monitor LCD cu inregistrare pe card SD, imaginile captate sunt redate in timp real, cu posibilitatea rotirii in directia dorita. Desigur, acesta aparatura este dedicata specialistilor autorizati, dar indiferent de acest lucru, modele sunt usor de inteles si folosit.

Calitatea nu va dezamagi

Deoarece sunt endoscopice si au scopul de a se adapta la orice fel de mediu, te vei bucura de o calitate superioara. In primul rand, rezolutia camerelor este cat mai mare pentru a asigura muncitorilor un mediu de lucru prielnic, cu vizualizarea fiecarui detaliu. In al doilea rand, lungimea firului este suficienta pentru a ajunge in spatii indepartate.

Mai mult decat atat, vei putea sesiza si alte urme de deterioare care, ignorate, ar putea cauza daune substantiale. Manoperele realizate gresit, rugina sau fisurile pot fi observate la timp, evitand agravarea lor. Nu in ultimul rand, camerele de inspectie video asigura si singuranta persoanelor care lucreaza, detectand cabluri sau tevi de gaze care ar putea fi in proximitatea conductelor avariate.

Inregistrarea permite succesul garantat

Unilift Serv asigura cele mai moderne sisteme de inspectie a retelei de canalizare. Profesionistul va sti daca sunt dificultati de blocare, scurgere sau spargere. Sunt foarte utile pentru a depista posibile probleme precum infiltrarea radacinilor de copac, blocaje din cauza acumularii grasimilor sau a unor obiecte straine care limiteaza debitul apei, sau conducte rupte si crapate de posibile denivelari de teren.

Oferte si promotii

Unilift Serv ofera camere profesionale la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Fie ca ai nevoie de acest tip de aparatura pentru tine sau pentru angajatii tai, vei ajunge sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat. Asadar, te poti bucura de avantajele oferite de tehnologie cu produse calitative, care iti vor simplifica viata.


Leave a Reply