E mai comod sa lucrezi de la distanta

Sansa de a lucra remote este bine venita pentru angajati din tot felul de domenii, insa in acest sens este nevoie si de folosirea software-urilor potrivite. Totusi, cine alege o solutie remote de la Thinstuff poate constata ca beneficiaza de cele mai mari avantaje aduse si de alte solutii disponibile pe piata, cu diferenta ca aici costurile implicate sunt mult mai mici si nici nu e nevoie de investitii in statii de lucru.

Inainte de toate e bine de stiut ca aici sunt disponibile mai multe pachete care au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Asadar, oricine se poate orienta imediat catre varianta care ii convine cel mai mult. Acestea pot oferi intre 3 si 10 conexiuni, in functie de necesitati bineinteles, insa acolo unde nevoile sunt mai mari si se doreste si mai multa libertate se poate alege oricand pachetul cu conexiuni nelimitate.

Cine alege o solutie remote de la Thinstuff are de castigat si de pe urma faptului ca totul este foarte usor de pus in practica, fiind nevoie de o singura instalare, procedura care poate fi asemanata cu simpla instalare a unui program pe orice calculator. Nu e nevoie de alte software-uri si nici de investii in statii de lucru moderne. Avantajele din punct de vedere financiar sunt clare, ceea ce presupune ca nimeni nu e nevoit sa faca mari eforturi pentru a putea apela la Thinstuff si profita de pe urma beneficiilor aduse. Toate firmele au de castigat daca folosesc solutia disponibila aici care este adesea comparata cu cea Microsoft.

Diferentele sunt clare, in primul rand, la Thinstuff costurile sunt mult mai mici, dar cu toate ca vorbim de preturi inferioare, calitatea creste. Asadar, nu sunt impuse limite cu privire la statiile de lucru pe care se poate folosi solutia disponibila aici. La polul opus, pentru a avea acces la software-ul Microsoft e nevoie de statii de lucru moderne si care sa ruleze ultimele versiuni de Windows. La Thinstuff nu conteaza daca folosesti Windows 10, 8.1, 7, Vista sau XP, ceea ce presupune ca beneficiezi de libertate maxima.

Avantajele sunt clare, iar cine foloseste acest software are sansa de a lucra mult mai eficient, mai simplu, mai rapid, se bucura de flexibiliate maxima, dar si de stabilitate. Nu e nevoie de specialisti care sa puna totul pe picioare, ci e de ajuns sa instalezi programul necesar, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute. Thinstuff ofera libertatea alegerii oricarui tip de conexiune se doreste, datele sunt in deplina siguranta, angajatii pot lucra de oriunde doresc, iar toata lumea are numai de castigat. Plateste mai putin pentru cele mai eficiente solutii de care te poti folosi de fiecare data cand lucrezi, totul la Thinstuff.


Leave a Reply