Cum sa iti infrumusetezi zambetul

Va doriti sa recastigati zambetul si una dintre variantele care va vine in minte sunt fatetele dentare? Nu va mai place culoarea sau forma dintilor? V-ati saturat sa tot schimbati plombele inestetice de pe dintii din fata? Nimic mai simplu! Unul dintre medicii Clinicilor VioDent va poate ajuta cu aplicarea fatetelor dentare. Acestea sunt piese mici care sunt realizate din ceramica si care se aplica pe suprafata dintelui de unul dintre medicii de la VioDent pentru a imbunatatii aspectul dintilor.

Se intampla ca de cele mai multe ori, fatetele dentare sa aiba acelasi scop ca si albirea. Cu toate acestea, fatetele dentare pot sa schimbe radical culoarea dintelui, dar mai ales forma si pozitia acestuia.

Desi seamana cu coroanele dentare, fatetele sunt diferite. Coroanele dentare acopera in totalitate dintele pentru a-l proteja sau reface. In schimb, fatetele dentare acopera doar fata vizibila a dintelui si are doar scop estetic.

Motivele pentru care clientii VioDent apeleaza la fatetele dentare sunt:

  • o culoare nemultumitoare ( dinti patati in profunzime, unde albirea dentara nu da rezultatele dorite, dinti colorati neuniform)
  • o forma neplacuta ( dinti cu forma inestetica, foarte ascutiti, dinti foarte mici sau cu spatii mari intre ei, acoperirea strungaretelor sau a altor spatii, dinti sparti sau ciobiti)
  • pozitie inestetica ( dinti bagati inauntru, dinti rotiti, dinti proeminenti)

Principalul beneficiu de care se vor bucura clientii care doresc fatete dentare este ca vor obtine rezultate perfecte intr-un timp foarte scurt. Intreaga procedura stomatologica se va realiza rapid si eficient cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie si cu sprijinul pregatiri medicale speciale. Cu ajutorul acestora se vor putea corecta foarte multe probleme de estetica.

Un alt beneficiu al fatetelor dentare este ca raman albe pe toata perioada purtari lor, nu se pigmenteaza si nu se acopera cu diferite alimente colorate. Totodata, acestea sunt extrem de durabile si rezistente, dar si foarte prietenoase cu gingiile.

Concluzionand, avantajele fatetelor dentare sunt: zambetul perfect la care toti visam, rezultate rapide, rezistenta la pete si traume, tratament nedureros, nu necesita intretinere speciala, sunt perfect compatibile cu dintii si gingiile si nu sensibilizeaza dintii.

Ca si dezavantaj mentionam ca fatetele dentare nu se pot aplica pe toti dintii, iar cele care sunt realizate din compozit se pot pigmenta.

Fatetele dentare pe care le aplica medicii de la VioDent sunt lucrari protetice realizate din foita fina de ceramica sau oxid de zirconiu, care se aplica pe fiecare dinte. Ulterior, se va cimenta pe suprafata vizibila a dintelui si este folosita pentru dintii frontali.

Pentru a afla mai multe detalii despre procedurile de aplicare ale fatetelor dentare, programeaza-te la un consult si discuta cu unul dintre medicii specialisti ai VioDent. Toate lucrarile de fatetare dentara sunt realizate la un pret avantajos si competitiv pe piata medicala.


Leave a Reply