Cine te ajuta cu transportul funerar

Decesul in strainatate presupune aducerea trupului persoanei decedate si intocmirea documentelor necesare pentru repatrierea din strainatate in Romania prin serviciul de transport decedati oferit de Casa funerara In Memoriam. Serviciile funerare de transport reprezinta unul dintre cele mai importante servicii funerare atunci cand avem de-a face cu un deces in afara granitelor tarii.

Casa funerara In Memoriam pune la dispozitia tuturor clientilor masini funerare speciale care detin toate dotarile necesare. Agentia de pompe funebre asigura transport atat intern, cat si extern, din orice tara care apartine Uniunii Europene. Toate masinile funerare detin dotari in materie de siguranta si calitate, avand climatizare pentru a putea transporta persoana decedata la temperaturi optime.

Transportul funerar international este sustinut de soferi specializati in transportul funerar, deoarece acestia dau dovada de profesionalism, pe toata perioada transportului funerar. Firma de servicii funerare este recomandata de serviciile de calitate si de feedback-urile clientilor.

Important de retinut este faptul ca procedeul de transport funerar al persoanelor decedate se va desfasura in conformitate deplina cu toate normele de igiena si siguranta. De asemenea, acesta se va desfasura in conformitate cu legislatia in vigoare a tarii de unde va fi preluata persoana decedata, respectand toate regulile internationale in vigoare.

Pentru ca e foarte important pentru familia persoanei decedate ca trupul persoanei neinsufletite sa ajunga la domiciliu, sa fie comemorat asa cum se cuvine, Casa In Memoriam asigura cele mai eficiente si de calitate servicii. Doar cu ajutorul echipei de la In Memoriam va fi posibil acest lucru, prin echipa de specialisti, bine pregatiti in transportul funerar.

In cazul unui roman care a decedat in strainatate este de preferat sa apelati la serviciile agentiei de pompe funebre pentru a se putea ocupa aceasta de toate detaliile transportului funerar precum si detaliile inmormantarii. Casa funerara In Memoriam se va ocupa de toata documentatia necesara repatrierii persoanei decedate, fara de care transportul funerar nu se poate indeplini in conditii legale.

Referitor la costuri, Casa funerara In Memoriam ofera servicii funerare la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Pe langa faptul ca agentia funerara detine masini omologate in acest sens, acestea sunt mereu disponibile pentru clienti, servicii oferite sunt de cea mai buna calitate, iar soferii specializati vor respecta toate normele de siguranta si igiena.

In plus, pentru a veni in sprijinul familiilor indoliate, Casa funerara In Memoriam ofera posibilitatea de a se plati serviciile funerare, inclusiv transportul funerar inclus in pachetele funerare prin intermediul ajutorului de inmormantare, care se garanteaza prin talonul de pensie.

Serviciile funerare In Memoriam asigura personal calificat si cu experienta in planificarea si organizarea funeraliilor la cele mai avantajoase tarife. Casa funerara va fi alaturi de dumneavoastra in fiecare demers pe care il veti avea de facut.


Leave a Reply