Asigura-ti bunurile si sanatatea cu ajutorul unui broker de asigurari de la TCV

Oricata grija am avea de bunurile proprii si oricat de atenti am fi cu sanatatea noastra, pericole se ivesc la tot pasul si de aceea trebuie preintampinate pe cat posibil. Imprevizibilul isi poate face prezenta in cele mai nepotrivite momente si, un document cu ajutorul caruia sa ai acoperire din punct de vedere financiar si legal, devine esential pentru orice persoana. Alege un broker de asigurari de la TVA, analizeaza toate variantele disponibile si contureaza cua jurtorul specialistilor nostri  o oferta personalizata, in functie de nevoile pe care le aveti si contextul in care va situati.

Polita de Raspundere Civila Auto (RCA)

In cazul in care sunteti proprietarul unui autoturism, pentru a putea circula in siguranta si in termeni legali pe drumurile nationale si europene, este obligatoriu sa detineti polita incheiata de un broker de asigurari RCA. Aceasta are in vedere oferirea de suport financiar proprietarului masinii prin intermediul caruia sa achite daunele provocate, in cazul in care a fost vinovat de producerea unui incident rutier.

Asigurarea PAD pentru locuinta, facultativa sau obligatorie

In ceea ce priveste protectia casei impotriva catastrofelor naturale sau a daunelor provocate de oameni sau de alte persoane, aceste documente reprezinta solutia ideala. Prin intermediul lor,  casa de asigurari va acoperi in totalitate daunele provocate de unul din motivele prevazute in contract, atat timp cat se poate demonstra cauzalitatea directa.

Asigurare de calatorie

Pentru persoanele care calatoresc mult, fie in scopuri personale sau profesionale, si se expun constant unor riscuri majore, polita pentru calatorie reprezinta un document esential. Cu ajutorul incheierii unui astfel de contract cu o firma autorizata de brokeraj, dispuneti de acoperire financiara pentru serviciile necesare deplsaraii, dar si pentru varii nevoi medicale.

Asigurare CASCO

Apelarea la un broker de asigurari CASCO pentru a garanta mai multa protectie masinii in trafic, este cea mai buna decizie pe care un proprietar ar putea sa o ia. Prin intermediul acesteia, in cazul producerii unui impact, beneficiaza de acoperire pentru reparatiile necesare, care vor fi efectuate in cel mai scurt timp.

Asigurare asistenta rutiera

Situatiile neplacute in care ramaneti blocat intr-o zona pustie din cauza lipsei de combustibil, sau a unei avarii, vor avea rapid o solutie prin incheierea unui contract cu un broker asigurari de asistenta rutiera. Veti beneficia permanent de ajutor, fara a fi nevoiti sa achitati niciun cost suplimentar.

Asigurare Malpraxis

Domeniile de activitate care au in vedere lucrul direct cu viata si bunastarea oamenilor si in care profesionistii ar putea, din neatentie, sa le puana in pericol, precum cel medical, farmaceutic, psihologic etc., necesita o astfel de acoperire legala in ceea ce priveste daunele morale ce vor trebui achitate in cazul unui accident.


Leave a Reply