Efectele presoterapiei asupra corpului

Ca o noutate in domeniul medical si nu numai, presoterapia este o tehnica care activeaza circulatia sangelui in organism. Aceasta terapie se efectueaza echipamente speciale, capabile sa realizeze aceasta procedura cat mai corect. In acelasi timp, putem vorbi despre nevoia de a face presoterapie in cazul persoanelor cu probleme de circulatie de sange, de retentie a apei sau pentru persoanele care doresc sa fie mereu in forma.

Este o terapie care completeaza perfect o dieta echilibrata, mai ales in cazul persoanelor care obisnuiesc sa faca si sport frecvent. In ceea ce priveste dispozitivele necesare pentru presoterapie, acestea sunt echipate cu mai multe celule umplute cu aer, care se umfla, se dezumfla si exercita diferite tipuri de presiune.

Presiunea secventiala este potrivita pentru retentia de apa si tratamentul celulitei. Aceasta presiune determina ca celulele sa se umfle una cate una. Presiunea continua este adaptata insuficientei venoase. Aceasta presiune ajuta ca celulele sa se umfle si apoi se vor dezumfla in acelasi timp. Unele dintre aceste dispozitive pot efectua ambele presiuni pentru a imita presiunea drenajului limfatic manual efectuat de un terapeut fizic cu degetele si palmele mainilor.

Presoterpia are puterea de a actiona asupra venelor, celulitei si picioarelor umflate, pentru a elimina retentia de apa si a toxinelor. De asemenea, are o actiune impotriva aparitiei varicelor. In plus, aceasta presoterapie activeaza circulatia sangelui si a aerului catre inima, iar acest lucru va ajuta la distrugerea celulelor grase. In mod evident, partile corpului tratate vor fi mai fine si mai subtiri. Prin urmare, silueta va fi rafinata si, desigur, asa cum v-o doriti. Cu alte cuvinte, presoterapia prin presiune este un mijloc de a pierde in greutate daca aveti supraponderalitate cauzata de retentia de apa, iar noi, la in centrele de infrumusetare si remodelare corporala de la Eva Salon va putem ajuta sa ajungeti la greutatea ideala foarte rapid.

Totodata, presoterapia se adreseaza femeilor si barbatilor cu tulburari la nivelul circularii sangelui in organism, celulita, umflaturi sau picioare umflate. In acelasi timp, se adreseaza si sportivilor care doresc sa-si accelereze recuperarea dupa exercitii fizice intense.

Muschii sportivilor sunt adesea pusi sub presiune dupa antrenament intensiv sau concurs sportiv. Presoterapia este o modalitate buna de a recupera rapid si lupta impotriva oboselii. In plus, ajuta la circulatia sangelui in venele membrelor inferioare dupa efort. Datorita acestei terapii, sportivul va evita umflarea si senzatia de picioare grele. Mai mult, ajuta la vindecarea muschilor, dar si in cazul in care avem de-a face cu entorse sau alte probleme legate de muschi.

Presoterapia poate fi utilizata in special pentru a lupta impotriva celulitei. Aceasta terapie elimina adipocitele, edemele si ajuta la drenajul toxinele. Acest lucru reduce aspectul de coaja de portocala pe zonele afectate, pielea devine ferma, iar silueta este asa cum va doriti.


Leave a Reply