Am participat recent la o inmormantare

Probabil ca fiecare persoana care a s-a mai confruntat cu moartea unei persoane apropiate stie cat de dificil este sa treaca prin asemenea momente. Important este sa stii la cine sa apelezi pentru a-ti fi cat mai simplu sa gestionezi situatia intrucat nu e deloc usor sa organizezi o inmormantare, in special atunci cand vorbim de cineva drag. Totusi, Casa Funerara Luca opereaza in cele mai multe zone din capitala, asa ca oricand te vei putea orienta catre pompe funebre in titan si nu numai.

In functie de nevoi si de buget, ai garantia ca aici vei gasi ceva care sa iti convina. Daca nu vrei ceva complicat, mai bine alegi pachetul cel mai accesibil din punct de vedere financiar intrucat acesta costa doar 1000 de lei si, in plus, aceasta suma este returnata intregral familiei din ajutorul de inmormantare. Cu alte cuvinte, vei ajunge sa nu platesti nimic pentru a organiza o astfel de ceremonie, iar mai multe detalii poti afla direct la Casa Funerara Luca. Chiar daca este cel mai ieftin pachet disponibil aici, acesta cuprinde oricum tot ce este necesar in cadrul unei inmormantari, incepand de la sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie si pana la crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, mic si mare, insa si tot ce trebuie cu privire la decedat, de la toaletare, pana la asezarea in sicriu, manipulare, transport etc. Pachetul cuprinde si doua platouri cu coliva, o sticla de vin si una de ulei, trei prescuri, 6 pachete cu farfurie si alimente, alaturi de 6 prosoape si 12 batiste. Nu in ultimul rand, exista si un doctor care sa constate decesul si sa se ocupe de imbalsamre, care, de altfel si emite certificatele necesare in acest sens.

Totusi, poate nu te multumeste acest pachet, astfel ca sunt disponibile si altele putin mai scumpe, iar preturile de mijloc sunt undeva intre 2.200 si 4.000 de lei. Bineinteles, acestea vin cu cateva completari, iar totul tine de nevoile si de preferintele fiecaruia. In schimb, cei care isi doresc mult mai mult decat atat, se pot orienta catre cel mai costisitor pachet, pretul fiind de aproape 8000 de lei. Totusi, si in cazul acestuia, suma de 3000 de lei este restituita familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma se va plati numai 5000 de lei pentru pachetul superior disponibil la Casa Funerara Luca.

Serviciile acestora sunt disponibile oriunde in Bucuresti si acopera o zona foarte vasta, asa ca poti alege pompe funebre in titan sau in coltul total opus al capitalei, fiind foarte simplu sa te orientezi catre cea mai buna varianta posibila.


Leave a Reply