Vezi cele mai bune preturi la modelele Nissan

Astazi achizitia unei masini necesita o investitie majora pentru majoritatea dintre noi, dar, daca iti doresti una noua, vino sa dai un ochi celor mai noi promotii Nissan. Gratie acestora ajunti sa economisesti mai mult decat te-ai fi asteptat pentru autoturismul mult visat. Pe langa acest aspect important, la Auto Cobalcescu te asteapta multe avantaje care usureaza alegerea masinii potrivite.

In ultimii ani, autoritatile locale, dar si cele europene, au impus tot mai multe reguli pentru diminuarea poluarii, inclusiv producatorilor auto care au trebui sa se adapteze situatiei si au fabricat masini din ce in ce mai prietenoase cu mediul inconjurator. Din acest motiv, cine decide sa achizitioneze un autoturism nou, va plati un impozit mai mic in functie de tehnologiile cu care acesta este dotat si va contribui la salvarea planetei. De curand, pe piata se gasesc multe variante de motoare al caror emisii sunt la un nivel minim. Cele mai performante in acest sens, sunt cu siguranta masinile hibrid si electrice.

Un alt motiv care sa te impinga sa vii sa afli mai multe despre promotiile Nissan este garantia cu care toate modelele noi sunt insotite. Astfel,  pentru o perioada buna de timp, conducatorii auto scapa de povara defectiunilor si pierderea timpului in incercarea de a le remedia. Totodata, nici consumabile precum bateria, stergatoarele sau altele nu vor constitui o bataie de cap pentru mult timp in cazul unei masini noi.

In final, atunci cand cumperi o masina noua esti lipsit de griji. Ai parte doar de senzatia placuta pe care o ofera condusul unui autoturism nou. Intretinerea acestuia, este si ea una cate se poate de simpla, in primii ani fiind constituita mai mult de revizii, schimbul de ulei si filtre, decat de reparatii efective. Asadar, soferii nu sunt pusi in situatia sa cheltuie sume mari pentru intretinerea masinilor noi cum se cuvine, aspect ce nu este valabil in cazul masinilor rulate.

Poti descoperi noile promotii Nissan chiar la Auto Cobalcescu in Bucuresti. Ai oportunitatea sa afli toate detaliile despre modelele care prezinta interes pentru tine si sa programezi un test drive, in urma caruia vei sti sigur ca ai facut alegerea potrivita. Nu numai ca poti apela la acest dealer pentru a achizitiona o masina, dar poti beneficia si de serviciile serviceului detinut de grup pentru a o intretine in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi. Serviciile sunt complete si oferite cu profesionalism datorita echipei bine pregatita si promta, care te va ajuta indiferent de situatie. Vino sa descoperi cele mai atractive oferte de pe urma carora merita sa profiti pentru a avea autoturismul mult visat la un raport calitate-pret ideal.


Leave a Reply