Tavi si discuri pentru asezarea tortului

Esti in cautarea unor modele de discuri pentru asezarea prajiturilor, care sa se potriveasca perfect cu forma acestora? La Anyta Cooking vei regasi o multitudine de modele si forme de discuri, care sa se adapteze perfect cu tortul preparat si care sa ofere un aspect elegant, dar si practic. Indiferent daca doresti sa pui un tort intreg sau sa servesti invitatii cu monoportii, avem tot ceea ce iti trebuie, de la tavite pentru prajituri, monoportii tort, discuri subtiri, pana la discuri groase sau cake drum, din care poti alege. Nu ezita si vizualizeaza gama noastra de produse pentru a alege ceva potrivit cu preparatele tale, astfel ca poti comanda tort monoportii si nu numai chiar din confortul casei tale. De asemenea, te asteptam cu orice nelamurire direct pe mesageria fara plata de pe site-ul nostru. 

Diverse modele de suport

La Anyta Cooking dispunem de o gama variata de suporturi pentru prajituri si torturi, precum tavite in diverse forme si modele din care poti alege in functie de tortul pe care doresti sa il prepari, in forme rectangulare, rotunde, dreptunghiulare, patrate, respectiv tort monoportii, in culorile auriu sau argintiu daca doresti sa servesti invitatii cu felii de tort sau prajituri individuale. De asemenea, aceste suporturi individuale pot fi potrivite si pentru tortul de nunta monoportii sau la diverse evenimente, ocazii. Aducem in vedere si discurile subtiri sau groase pentru tort, in diverse forme si culori, astfel ca poti alege exact ceea ce doresti si in functie de propriile preferinte.

De folosit in diverse contexte

Gama noastra de tavite, suporturi si diverse discuri pentru asezarea torturilor si prajiturilor pot fi folosite in diverse contexte pentru a oferi un aspect cat mai elegant si placut intregului preparat. Fie ca vorbim despre un eveniment, fie ca aducem in vedere servirea individuala a invitatilor, dar si domeniul cofetariei, patiseriei si panificatiei, la Anyta Cooking vei regasi solutiile cele mai eficiente, fiind un real ajutor in fiecare situatie.

Doar calitate

Toate produsele pe care le oferim, inclusiv intreaga gama de tavite si discuri, sunt de o calitate foarte buna, astfel ca sunt foarte rezistente la umezeala si la grasimi. Dorim sa multumim fiecare client, dar si cele mai pretentioase preferinte, astfel ca avem standarde de calitate foarte inalte si peste nivelul asteptarilor.

Preturi mici

Nu trebuie sa dispui de un buget mare pentru a beneficia de ustensile, suporturi si produse foarte calitative, de la Anyta Cooking, astfel incat ne adaptam fiecarui buzunar si dorim sa oferim posibilitatea de a beneficia de un raport calitate-pret foarte avantajos.

Livrare cu promptitudine

Indiferent daca comanzi un suport tort monoportii sau mai multe seturi de discuri si tavite, livrarea comenzii tale se va efectua in cel mai scurt timp posibil.


Leave a Reply