Amanetul pe care merita sa te bazezi in capitala

Daca ai nevoie sa obtii rapid o suma de bani ca imprumut si nu vrei sa apelezi la parinti, rude sau vecini si mai dureaza pana cand iei salariul poti acum sa alegi posibilitatile oferite de Amanet Prestige in Bucuresti. Casa de amanet ofera imprumuturi pe baza bunurilor primite ca garantii, precum bijuterii, electronice sau electrocasnice. Acest amanet poate fi salvarea ta de fiecare data cand ramai fara bani, dar si locul in care iti poti vinde bunurile pe care le nu mai folosesti sau locul de unde sa-ti cumperi diverse bunuri la un pret mai mult decat avantajos. De aici, se pot cumpara telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri, televizoare, dar si bijuterii. Pentru cei care isi doresc un telefon nou, dar nu isi permit sa-si ia unul din magazin, atunci casa de amanet din Bucuresti poate fi solutia care ti se potriveste.

In schimb, daca ai anumite bunuri si nu mai ai ce face cu ele, decat sa le depozitezi si sa se puna praful pe ele mai bine le duci la amanet. Daca ai in casa televizor, masina de spalat sau frigider si nu le mai folosesti, acum le poti duce la amanet pentru a face rost de bani. Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, amanetul Prestige este cea mai buna solutie.

Casa de amanet a depasit stadiul in care primea doar bijuterii din metale pretioase, astfel ca si-a extins gama de produse pe care le poti amaneta sau vinde, pentru a putea satisface nevoile financiare unui numar din ce in ce mai mare de clienti. Printre produsele pe care le poti duce la amanet Prestige se regasesc acum cele electronice. Fiecare dintre noi avem in casa un laptop, o tableta, un telefon, iar atunci cand avem nevoie urgenta de bani le putem valorifica potentialul, mai ales ca putem vorbi despre sume mari de bani.

Pentru toti cei care au nevoie urgenta de bani si nu au timp de pierdut dupa procedurile bancare, pot opta oricand pentru varianta casei de amanet, unde, in schimbul banilor, se pot duce produse electronice, bijuterii din aur sau argint sau chiar electrocasnice pe o perioada de 30 zile care poate fi prelungita in functie de ceea ce ai nevoie, cu conditia de a achita dobanda la expirarea ciclului de 30 de zile.

Poti oferi la Amanet Prestige un telefon, o tableta, un ceas, bijuterii din aur sau din argint, cu o valoare ridicata sau nu, si doar cu buletinul se va intocmi contractul, iar in urma tranzactiei vei primi suma de bani de care ai atata nevoie si contractul in care se vor specifica durata contractuala, comisionaele aferente si toate detaliile legale.

Ofera un produs de valoare, iar in schimbul lui, Amanet Prestige din Bucuresti iti va oferi suma de bani de care ai nevoie fara sa conteze daca ai datorii sau un istoric de plata negativ la banca.


Leave a Reply