Am gasit cine sa ma ajute cu repatrierea surorii mele

Un deces poate interveni oricand si tocmai de aceea, In Memoriam ofera servicii funerare special concepute pentru a putea asigura inclusiv familiilor indurerate transportul persoanei dragi in cel mai scurt timp posibil, astfel incat inmormantarea sa se faca asa cum se cuvine la domiciliul la care se doreste. Un deces poate avea loc intr-un mod neprevazut, astfel ca, In Memoriam asigura transport decedati intern si international in cel mai sigur mod si totodata, prompt.

Serviciile funerare de transport se asigura cu masini funerare ce sunt adaptate celor mai exigente cerinte. La In Memoriam, clientii vor gasi doar masini ce dispun de autorizatie si sunt omologate conform legislatiei aflate in vigoare. Casa de servicii funerare asigura transport intern si international in cel mai scurt timp.

Scopul casei funerare este de a putea indeplini toti pasii de care este nevoie pentru transportul funerar si care sa respecte toate regulile interne si internationale de transport.

In ceea ce priveste costurile transportului funerar, unul dintre specialistii de la In Memoriam va poate oferi mai multe detalii, tinandu-se cont de locul unde s-a petrecut decesul, de distanta care trebuie parcursa pentru a aduce decedatul in locul indicat de familie.

Transportul funerar international, cat si cel intern al persoanei decedate se va face cu un sicriu care indeplineste toate conditiile necesare si respecta toate standardele, astfel incat intreaga procedura sa se desfasoare corespunzator.

Transportul de persoane decedate se poate efectua cu respectarea indeplinirii conditiilor solicitate de legislatia in vigoare a statului in care a avut loc decesul. Pe de alta parte, transportul este adaptat tuturor normelor de igiena pentru pastrarea decedatului pe toata perioada deplasarii.

La In Memoriam se tine cont de necesitatea intocmirii corespunzatoare a tuturor documentelor si de transportarea in cel mai sigur mod a decedatului. Aici sunt puse la dispozitie servicii funerare care sunt adaptate nevoilor si regulilor nationale si internationale de transport persoane decedate.

Un deces este un eveniment neplacut, iar ca procesul sa decurga asa cum trebuie este nevoie de timp. Insa, pentru In Memoriam, procesul va decurge fara incidente si in cel mai scurt timp, conform planului care se va stabili intre familie si reprezentantul casei funerare.

Cu toate ca transportul funerar este o procedura care necesita timp, ea poate fi dusa la indeplinire in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si profesionalism.

Atunci cand veti avea nevoie de servicii de transport pompe funebre va recomandam sa contactati In Memoriam si vi se vor oferi raspunsuri pentru fiecare intrebare care va pune in dificultate cu privire la intregul proces de transport decedati international.

Aici veti gasi la orice ora din zi sau din noapte, o persoana care va putea sa va lumineze calea in cele mai dificile momente. Seriozitatea si promptitudinea sunt caracteristicile care definesc serviciile funerare prestate.


Leave a Reply