Ai grija de articulatiile tale cu ajutorul acestor suplimente

Indiferent ca suferim de o afectiune articulara sau pur si simplu ne dorim sa ne mentinem articulatiile sanatoase, cel mai probabil, un supliment pentru articulatii va contribui la restaurarea cartilajului si la intarirea articulatiilor. In acest sens, specialistii de la magazinul online go-vita.ro ne dau cateva informatii cu ajutorul carora ne putem bucura de articulatii puternice pentru mai mult timp. Dintre suplimentele recomandate pentru articulatii fac parte calciul cu vitamina D si K.

Calciul este un supliment important nu doar pentru ca sta la baza structurii oaselor, ci si pentru ca de fiecare data cand inima pompeaza sange sau un muschi se contracta, corpul uman are nevoie de acest supliment. In situatia in care organismul nu primeste suficient calciu, atunci il va lua din oase. Asadar, acesta este motivul pentru care un aport esential de calciu il putem lua din suplimentele cu calciu. Acest supliment va asigura cantitatea necesara pentru o functionare optima a corpului.

Suplimentele cu D3 sunt importante pentru organism deoarece ajuta la absorbtia calciul. Vitamina D3 se gaseste in numeroase alimente precum laptele si sucul de portocale. De asemenea, organismul va produce vitamina D3 atunci cand ne vom expune pielea la razele solare. In cazul in care nu consumam aceste alimente in cantitati suficiente sau ca nu petrecem timp la soare este esential sa utilizam suplimentele cu D3.

O alta vitamina esentiala functionarii optime a organismului este vitamina K. Aceasta are un rol important in coagularea sangelui, prevenirea calcifierii vaselor de sange, in metabolismul oaselor prin mentinerea acestora sanatoase dar si in reglarea nivelului de calciu din oase.

Specialistii de la magazinul online go-vita.ro ne recomanda sa folosim pe de alta parte,  suplimente pe baza de colagen, acesta avand un rol important in mentinerea sanatatii pielii si a unor articulatii ale genunchilor sanatoase.

Colagenul este substanta secretata de organismul uman, a carui cantitate va incepe sa scada dupa varsta de 25 ani. Iar lucrurile se inrautatesc pe masura ce imbatranim. Colagenul este proteina cea mai raspandita din organism cu un rol cheie in toate tesuturile conjunctive ale corpului. Ca urmare, un nivel scazut de colagen va lasa urme vizibile si de cele mai multe ori, dureroase.

Sistemul de musculoscheletal este format din schelet, muschi, cartilagii, tendoane, ligamente, articulatii si alte tesuturi conjunctive cu rol in sustinerea tesuturilor si organelor. Colagenul ajuta la construirea sistemului musculoscheletal si asigura forma, suportul, stabilitatea si capacitatile locomotorii.

Pe masura ce inaintam in varsta, sinteza colagenului va scade, rezistenta cartilajului se va deteriora si ca urmare va fi nevoie de o sursa de colagen de calitate superioara cu grad inalt de absorbtie.

E important sa nu uitam ca sanatatea noastra consta atat in ce consumam cat si in ceea ce absorbim si asimilam. In cazul suplimentelor alimentare, absorbtia este importanta pentru o eficienta sporita. In acest moment intervin suplimentele pentru articulatii de la Go Vita care ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii pentru o perioada indelungata.

Asadar, avem toate motivele sa accesam magazinul online go-vita.ro si sa consultam lista cu suplimente alimentare pentru articulatii sanatoase.


Leave a Reply