Uite cine te poate ajuta cu intabularea locuintei tale

Daca ti-ai cumparat de curand o casa si ai nevoie de intabulare in Bucuresti, alaturi de tine sunt specialistii de la Euorsurvey. Acestia vor putea sa-ti ofere consultanta gratuita pentru a face tot ce trebuie pentru o viata linistita.

In primul rand, intabularea este dreptul de proprietate asupra bunului sau altfel spus, dreptul real imobiliar in Cartea Funciara. Cu ajutorul intabularii vei putea demonstra ca proprietatea iti apartine pe deplin, iar acest lucru este demonstrat prin existenta inscrierii in Cartea Funciara.

Totodata, intabularea se foloseste in orice operatiune prin care o proprietate imobiliara intra intr-o tranzactie sau in folosinta.

In momentul in care veti dori sa vindeti casa, sa deschideti un magazin intr-un imobil existent sau sa va constuiti o casa noua sau un sediu pentru firma veti avea nevoie de extrasul de Carte Funciara ce a avut la baza actul de intabulare. In plus, extrasul de Carte Funciara va scuteste de alte neplaceri, deoarece in acesta puteti gasi starea juridica actuala a imobilului.

In momentul in care veti dori sa cumparati un bun imobil, extrasul de Carte Funciara este folositor pentru ca astfel veti afla cui apartine bunul imobil sau daca acel bun imobil este ipotecat. Toate detaliile sunt specificate in extrasul de Carte Funciara.

Daca aveti nevoie de intabulare este de preferat sa apelati la ajutorul echipei Eurosurvey pentru ca acestia stiu care sunt actele de care este nevoie pentru acest serviciu si va pot oferi sprijin profesionist.

Principalele documente de care este nevoie pentru intabulare sunt cererea tip de inregistrare in Cartea Funciara, documentele de proprietate, certificatul de atestare fiscala de la Administratia Financiara Teritoriala in care se specifica scopul eliberarii certificatului, cartea de identitate a proprietarului sau pasaportul, cererea standard completata si semnata de proprietar.

Cu toate acestea, situatiile pot fi diferite, iar actele pot sa difere de la un caz la altul. Pentru ca de multe ori demersul birocratic este anevoios, recomandarea este sa apelam la o firma specializata in intabulare. Echipa de la Eurosurvey este obisnuita cu demersurile la ANCPI si primarii si va sti cum sa usureze si sa grabeasca procedura.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor, expertii cadastrali vor sti cum sa se adapteze fiecarei situatii in parte si vor gasi cele mai potrivite solutii. Cel mai bun exemplu in acest sens este chiar Eurosurvey care se bucura de o experienta de peste 10 ani in domeniu. De-a lungul anilor s-au implicat in numeroase proiecte rezidentiale, constructii de cladiri de birouri, cat si in lucrari de infrastructura.

Acceseaza site-ul www.eurosurvey.ro si ia legatura cu unul dintre specialistii de aici si vei beneficia de servicii de cea mai inalta calitate!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *