M-am decis sa imi inchid balconul

Balconul unei constructii este acel spatiu care este creat special pentru relaxare si in acelasi timp pentru amplasarea plantelor decorative. Balconul ofera in acelasi timp si un avantaj, respectiv acela de a proteja incaperea care ii este alocata, dar si pentru a putea admira privelistea atunci cand exista o deschidere potrivita.

In conditiile din prezent de locuire in orase, balconul nu reuseste sa faca fata planurilor locatarilor. In special, poluarea fonica si cea a aerului sunt cele care permit cu greu utilizarea balconului in scopurile precizate anterior. Un alt motiv important pentru a pune in practica o solutie de protectie a spatiului care este destinat ca balcon este clima.

Din toate aceste motive, o inchidere a balconului cu termopan este in momentul de fata cea mai buna varianta care se poate aplica atat pentru balcoane la bloc, cat si pentru balcoane la casa.

In momentul in care vom opta pentru inchiderea unui balcon cu termopan vom avea avantaje multiple si particularizate in functie de fiecare client. Din acest motiv se recomanda sa colaboram cu o firma specializata in proiectarea, productia si instalarea de ferestre termopan pentru a receptiona cel mai util produs.

In functie de particularitatile constructiei, locatiei si criteriului arhitectural, zona climatica si nu in ultim rand a preferintelor pe care le aveti pentru un geam termopan balcon, puteti alege ca profil o tamplarie PVC sau o tamplarie aluminiu.

Pentru un balcon inchis cu termopan montajul nu difera cu nimic fata de montarea unor ferestre sau a unor usi fabricate din profile PVC sau aluminiu si dotate cu geam termopan.

Daca va doriti sa beneficiati de toate aceste avantaje alegeti serviciul de inchidere balcoane cu profesionistii de la dhn. Aici montajul este realizat de tehnicieni profesionisti care vor folosi doar aparatura si materiale consumabile de calitate. Inainte de fixarea finala se vor verifica unghiurile de planeitate in plan vertical si orizontal. Fixarea finala se realizeaza cu sisteme de fixare dedicate care asigura siguranta produsului. Izolarea produsului de structura cladirii este la randu-i facuta cu produse speciale. Reglarea finala a feroneriei este indicat sa fie realizata dupa uscarea spumei izolatoare.

Prin realizarea unei lucrari de catre profesionistii de la DHN se vor obtine rezultatele pe care le cautati, iar lucrarea se va putea bucura de garantie si calitate. Toti specialistii de la DHN raspund cu maxima seriozitate si profesionalism tuturor clientilor.

Mai mult decat atat DHN ofera clientilor posibilitatea de a opta pentru tamplarie PVC sau din aluminiu, pe alb, maro sau imitatie de lemn. DHN isi doreste sa raspunda tuturor clientilor tinand cont de preferintele si bugetul acestora.

Luati legatura cu unul din specialistii de la DHN si veti beneficia de consultanta gratuita pentru a putea face alegerea potrivita caminului dumneavoastra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *