Globstar – magazinul unde puteți găsi toate bunurile de uz casnic

Bateriile și acumulatorii joacă un rol cheie în a ne asigura că multe dintre aparatele și serviciile pe care le folosim zilnic funcționează corect și reprezintă o sursă integrală de energie în fiecare dintre casele noastre. Aproximativ 800.000 de tone de baterii auto intră în UE în fiecare an, 190.000 de tone de baterii industriale și 160.000 de tone de baterii de consum.

Nu toate aceste baterii sunt colectate și reciclate în mod corespunzător la sfârșitul duratei de viață utilă, ceea ce crește riscul eliberării de materiale periculoase și este o risipă de resurse. Multe componente ale acestor baterii și acumulatori pot fi reciclate, evitând eliberarea de substanțe nocive în mediu și, în plus, oferă materiale valoroase pentru produse și procese de producție importante în Europa. De aceea, la Globstar avem grijă să va punem la dispoziție baterii și acumulatori ușor de reciclat.

De asemenea, Globstar ține cont de faptul că aceste baterii trebuie reciclate cât mai precis posibil, motiv pentru care încurajăm legislația să ajute la protejarea, menținerea și îmbunătățirea calității mediului, reducând la minimum impacturile negative ale bateriilor și acumulatorilor și ale deșeurilor de baterii. Astfel, putem asigura o mai bună funcționare a pieței interne prin respectarea cerințelor de introducere a bateriilor și acumulatorilor în dispozitive. Cu anumite excepții, acestea se aplică tuturor bateriilor și acumulatorilor, indiferent de dimensiune sau design.

Pentru atingerea acestor obiective, Directiva interzice vânzarea bateriilor care conțin anumite substanțe periculoase, specifică măsuri pentru stabilirea unui program de colectare și reciclare la nivel înalt și stabilește obiective pentru activitățile de colectare și reciclare. Producătorii de baterii și acumulatori sunt responsabili pentru gestionarea bateriilor și acumulatorilor uzați pe care îi pun pe piață, iar noi cei de la Globstar ținem întotdeauna cont de acest lucru.

Prin urmare, la Globstar, poți găsi oricând ceea ce ai nevoie și merită să alegi produsele noastre, mai ales dacă încurajezi protecția mediului. Deci, dacă vrei să fii ecologic, alege un produs de aici și urmează instrucțiunile scrise.

Globstar este locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru casă ta, de la baterii și acumulatori, întrerupătoare, prelungitoare, UPS pentru centrale electrice, sisteme de iluminat, regulatoare de tensiune, redresoare, totul. Deci, totul în casă ta poate fi mai bine configurat și mai bine echipat, alegând aceste sisteme de la cei de aici. Prin urmare, dacă doriți să alegeți produsele noastre, puteți vizită site-ul globstar.ro pentru a comanda.

Vă garantăm un proces de achiziție rapid și eficient, centrat pe nevoile și cerințele pe care le aveți. Totodată, pentru a ne asigura de acuratețea sau de stadiul comenzii pe care a-ți făcut-o, ne puteți contacta la numărul de telefon afișat pe site. Consultații noștri vor răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră și vor clarifica orice situație.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *