Experimentează spiritul Vinei în cel mai frumos city break!

În cazul în care eşti în dubii şi nu ştii încă ce oraş să vizitezi, o variantă bună de luat în calcul ar putea fi Viena, deoarece poate fi explorată pe deplin în doar câteva zile, fiind destinaţia ideală pentru un city break de exemplu!

Ce face Viena atât de specială

Renumit oraş european, ce se mândreşte cu istoria şi cultura sa, dar şi cu stilurile sale arhitecturale deosebite, Viena este un loc foarte ofertant pentru turiştii care-i calcă pragul, fiind în continuă mişcare şi bogat în atracţii turistice ce merită văzute măcar o dată în viaţă.

Mai mult, vestea bună pentru pasionaţii de cafea care optează pentru Viena ca destinaţie pentru un city break este că tocmai au ales capitala cu cel mai mare renume datorită cafenelelor sale recunoscute la nivel mondial. Şi cum să îţi începi fiecare dimineaţă din vacanţă dacă nu savurând o cafea şi lăsându-te cucerit de mirosul boabelor de cafea proaspăt măcinate? Ca un sfat experimentat aici, nu ezita să alegi Melange, o adevărată vedetă a cafelelor în oraşul austriac.

Descoperă cele mai iconice obiective turistice

Catedrala Sf. Ştefan – un reper preţios atunci când vrei să admiri o clădire foarte renumită pentru arhitectura sa în stilul gotic. Această construcţie se remarcă totodată prin ţigla sa într-o paletă foarte variată de culori, dar şi prin panorama de vis a capitalei pe care o oferă celor care urcă treptele pentru a ajunge până în vârful ei.

Cea mai veche grădină zoologică din lume – pentru că probabil îţi doreşti să cunoşti locuri cât mai speciale, această grădină zoologică datează de zeci de ani, fiind dedicată iubitorilor de animale care explorează oraşul capitală, fiind deschisă zilinic pentru vizitatorii săi.

Palatul Schonbrunn – este un etalon extrem de important, mai ales dacă ne raportăm la istorie, dar şi o construcţie grandioasă, care cucereşte prin grădinile impetuoase, prin statuile atent sculptate, prin încăperile nobile sau prin superbele fântâni pe care le găzduieşte. Cu siguranţă te vei pierde în frumuseţea locului!

Parcul de distracţii Prater – un relaxant spaţiu de recreaţie, bogat în aparate destinate divertismentului turiştilor din orice colţ al lumii. Acest parc este amenajat pe un vechi teren de vânătoare şi reprezintă unul dintre cele mai vechi parcuri din Europa. Îţi garantăm că merită banii!

Palatul Belvedere – o locaţie splendidă, ce se remarcă datorită stilului baroc în care a fost construit şi care este gazda Galeriei Naţionale a Austriei, unde turiştii pot admira cele mai faimoase picturi ale artiştilor plastici celebri. Tematica acestui Palat a fost creată în aşa fel încât să exprime o călătorie a omului din întuneric către lumina divină.

Agenţia Fabrica de vacanţe te aşteaptă cu cele mai bune oferte pentru un city break Viena şi pentru a-ţi oferi numeroase sfaturi de vacanţă, cât mai potrivite pentru nevoile şi preferinţele tale!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *