Ai la dispozitie produse si servicii funerare disponibile oricand

In Memoriam este compania de servicii funerare care te sprijina cu totul, astfel incat te poti baza oricand pe echipa noastra atunci cand treci prin momente dificile cauzate de pierderea persoanelor dragi. In acest sens, dispunem de servicii funerare profesionale, precum imbalsamare, cosmetizare, transport funerar, repatrierea decedatilor si nu numai, dar si de produse foarte bune, cum ar fi preparatele pentru pomana si parastas, respectiv nenumarate modele de sicrie de calitate. Oferim o gama variata de tipuri de sicrie, la preturi cat mai accesibile, care sa se adapteze cu cerintele si preferintele clientilor nostri, astfel ca dispunem de sicrie de lux, dar si de unele ieftine, dar de o buna calitate. Astfel, sicriele pe care le oferim sunt fabricate din lemn de esenta tare, finisajele fiind la cele mai inalte standarde de calitate. Nu ezita si acceseaza site-ul nostru pentru a analiza mai multe detalii, iar in cel mai scurt timp ne poti contacta atat prin telefon, cat si prin mesaje pentru ati raspunde la orice intrebare.

Modele de sicrie din lemn

Dispunem de nenumarate modele de sicrie din lemn, din care poti opta in functie de cateva criterii, precum dimensiuni, marimi si design. La In Memoriam stim cat de important este omagiul adus persoanei dragi, astfel ca poti achizitiona de la noi un sicriu care sa fie in conformitate cu propriile preferinte, dar si cu bugetul pe care doresti sa il aloci. De asemenea, oferim posibilitatea de a comanda separat sicrie, dar si pachete funerare complete deoarece ne gandim la toate nevoile clientilor nostri si putem ajuta la economisirea timpului si a banilor. Avem disponibile variante cu patru sau sase colturi, in diverse culori si nuante, cu finisaje inedite. Toate aceste modele pot include diverse accesorii, precum garnitura pentru interiorul sicriului, capitonaj pentru capac, perna, orare, manere, ornamente, suruburi pentru capac sau crucifix capac si nu numai.

Sicrie de lux

Dispunem de mai multe categorii de sicrie, precum cele economice, medii sau unele de lux, astfel incat calitatea materialelor, dimensiunea, executia si finisajele sunt aspectele care fac diferenta. Categoria sicrielor de lux contine modele complet echipate, complexe, in culori speciale si cu finisaje inedite, fiind o solutie potrivita pentru cei care doresc sa organizeze o ceremonie de inmormantare speciala, cu atentie la toate detaliile. Esentele de lemn folosite sunt de calitate superioara, precum si materialele utilizate in interior, culori, cum ar fi sicriul alb, aspectul lacuirii si accesorii incluse.

Echipa profesionala

Poti colabora cu echipa noastra de la In Memoriam, formata din oameni seriosi, prompti, profesionali, cu experienta vasta in domeniul pompelor funebre, care este orientata catre solutii optime pentru clienti.

Consultanta gratuita

Poti profita oricand de consultanta gratuita, in vederea primirii unor recomandari si sfaturi utile. Nu ezita sa ne contactezi oricand ai nevoie de sfaturile specialistilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *